Legalisaties

认证业务

Officiële documenten voor gebruik in het buitenland dienen gelegaliseerd te worden voordat ze rechtsgeldig zijn. Een beëdigde vertaling dient daarbij voorzien te zijn van een verklaring van de vertaler, zijn handtekening en het origineel. 

De ervaren vertalers van Lee Vertalingen & Consultancy vertalen uw brondocument vanuit en naar het Nederlands, Engels of een andere gangbare Europese taal en verzorgen vervolgens het complete legalisatietraject. Vraag naar de mogelijkheden.

Specialiteitswerkzaamheden

主要与其他业务

Wij zijn gespecialiseerd in MVV-aanvragen ten behoeve van Chinese cliënten. Wij verzorgen zowel voor particulieren als voor bedrijven het complete legalisatietraject voor gebruik in China. Wij verzorgen tevens legalisaties van al uw documenten voor gebruik in Hong Kong en Taiwan. U geeft ons uw document en wij doen de rest! Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Meer weten?

Lee Vertalingen & Consultancy is een Chinees vertaal- en adviesbureau gespecialiseerd in juridische zaken met betrekking tot China. U levert uw document bij ons aan en wij doen de rest!